Kontaktinformationer
+ 45 28 30 39 76

Ninas fokus er på gennemførelse af strategiske forandringer i den offentlige sektor. Hun har arbejdet i feltet i mere end 25 år og resultaterne er mange. Ninas faglige speciale er strategi, innovation, organisation og ledelse, og hun er kendt for sine fremragende faciliteringsevner. Referencelisten er lang: Fra departementer, styrelser og institutioner på de fleste ministerområder til regioner og kommuner samt interesseorganisationer.

Med mere end 20 års erfaring i konsulentbranchen og en certificering som executive coach er hun en efterspurgt coach for offentlige topchefer. Nina var i mange år administrerende direktør for Deloitte Business Consulting men har også erfaring fra Danfoss Universe Impact, Kommunedata og HK Forbundet i Danmark. Hun indgår i en række faglige netværk, bestyrelser og advisory boards og har i en årrække været tilknyttet Copenhagen Business School som ekstern lektor og censor.

Nina er selvstændig konsulent i Nina Petersen Consulting (www.ninapetersen.dk), og løser opgaver alene eller i samarbejde med nextpuzzles konsulenter.