Kontaktinformationer
+45 22 17 09 15

Karins speciale ligger i feltet mellem projekter, programmer, porteføljer og strategier. Hun har i mere end 20 år arbejdet med forretnings- og it-strategier, samt ledelse og styring af projekter, programmer og porteføljer. Hun har i rollen som konsulent, projektleder og linjeleder erfaring med strategiske analyser, samt ledelse og implementering af forandringer. Hun er kendt for sine analytiske evner kombineret med evnen til at finde kreative og operationelle løsninger på problemer.

Karin har erfaring som konsulent fra Deloitte og Gartner og har arbejdet for et bredt spektrum af offentlige organisationer og private virksomheder og har sat sit fingeraftryk på den statslige professionalisering af projekter og programmer, bl.a. gennem udarbejdelse af statens it-projektmodel og programmodel. Hun har som leder arbejdet på såvel leverandørsiden som kundesiden, bl.a. i Novo Nordisk, hvor hun var ansvarlig for flere store programmer.

I fritiden fylder familien, et gigantisk netværk og musik det meste. Karin optræder professionelt med sang og holder af musik fra 1500-tals polyfoni til Abba.