I nextpuzzle brænder vi for at gøre en reel forskel for vores kunder, og vi synes, det skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde.

Samarbejde er nøgleordet

nextpuzzle som arbejdsplads
nextpuzzle er en mindre konsulentvirksomhed målt på antallet af medarbejdere, men ikke målt på den udviklingskraft som leveres til vores kunder.

Vi arbejder i vid udstrækning med opgaver som er dagsordensættende for den offentlige sektor. Det kan vi kun ved at have de bedste kompetencer til rådighed. Derfor arbejder vi bevidst i et dedikeret læringsmiljø med fokus på udfordrende og udviklende opgaver.

Vi værdsætter hinandens faglighed, men stiller omvendt også høje krav til, hvordan vi samarbejder. Vi har et dedikeret konsulentmiljø med klart formulerede krav og forventninger til hinanden, og vi går ikke på kompromis med kvalitet og deadlines. Du skal derfor være parat til at udvikle dig og din faglighed, hvad enten du har lang rådgivningserfaring eller lige er påbegyndt dit professionelle arbejdsliv.

Arbejdsmiljøet i nextpuzzle er uformelt. Vi har et godt socialt arbejdsmiljø, og du får i vid udstrækning mulighed for at være med til at udvikle vores konsulentforretning.