Kontaktinformationer
+45 91 53 43 21

Mariannes speciale er i feltet mellem projekter, programmer, portefølje og forandringsledelse. Marianne har i mere end 15 år arbejdet med udvikling, anskaffelse og implementering af komplekse it-systemer i både den offentlige og i den private sektor. Hun har i rollen som konsulent, leder og projektleder erfaring med hele processen fra udbud til implementering samt praktisk erfaring med opbygning af projekt- og programkontorer. Hun er kendt for sin praktiske tilgang til opgaverne og sin evne til at omsætte teori til brugbar praksis.

Marianne har erfaring som projekt- og programleder fra Region Hovedstaden og KPMG med ansvar for anskaffelse og implementering af tværfaglige it-systemer med stort fokus på forankring og forandringsledelse. Marianne har etableret PMO i flere forskellige organisationer med udvikling af værktøjer, metoder og processer, ligesom hun har solid erfaring med at arbejde på tværs af organisationer fra udførende medarbejder til direktion. Marianne har desuden undervist og har derudover en omfattende erfaring som testmanager.

I fritiden er familie og venner i fokus sammen med en masse bøger og lange gåture. Den næste rejse ud i verden er altid ved at blive planlagt.