Kontaktinformationer
+45 22 26 15 24

Klaus’ speciale er ledelse, systemudvikling/udviklingsprocesser og ITIL. Klaus har tidligere været ansat i ABB, en global koncern med over 150.000 ansatte, hvor han varetog en lang række ledelsesopgaver.

Klaus bruger god ledelse og måling af funktionel størrelse af systemer som basis for estimering og opfølgning til at skabe succesfulde projekter, der er gennemført inden for planlagt tid og estimeret pris. Klaus’ erfaring i ledelse af projektteam kombineret med den rette inddragelse af styregrupper sikrer gode resultater, der giver medarbejderne en bedre hverdag og bidrager positivt til virksomhedens drift.

Klaus har en naturlig autoritet, er god til at lytte og til at træffe beslutninger, er meget resultatorienteret og god til at strukturere arbejdet. Klaus har en stærk kombination af mange års praktisk erfaring fra såvel industrien som offentlige virksomheder kombineret med en stærk teoretisk baggrund med en ph.d.-afhandling, som beskrev nye ITIL-processer til at forbedre brugersupport.

Fritiden bruger Klaus på at lufte hund, være i naturen og bygge på sin modeljernbane.