Kontaktinformationer
+45 20 52 44 95

Karina har mere end 25 års erfaring fra hospitalssektoren både som intern og ekstern konsulent. De seneste 8 år har hun beskæftiget sig med byggerierne af de nye supersygehuse og den nye teknologi, IT samt arbejdsprocesser, som disse byggerier giver muligheden for at implementere. De seneste 15 år har Karina som leder, projektleder og konsulent beskæftiget sig med brugen af mere data i sundhedssektoren, digitalisering af arbejdsprocesser samt introduktion af nye teknologier til effektivisering af arbejdsprocesser, bedre arbejdsmiljø og øget patientoplevet kvalitet.

Karina er uddannet Cand. oecon fra Aarhus Universitet, og det er ofte ud fra et afsæt i økonomien, ressource- og procesoptimeringen, at hun arbejder med at introducere mere IT-understøttelse i sundheds-sektoren. Som økonomichef i Lægemiddelstyrelsen var Karina med til at lave business casen for hele digitaliseringen af styrelsens godkendelsesprocesser (DAHLIA). Som konsulent i Implement Healthcare har Karina arbejdet med procesoptimering på både offentlige og private hospitaler i Danmark og Norge. I Region Hovedstaden har hun medvirket til at bygge bro mellem de økonomiske, arkitektoniske og tekniske fagdiscipliner i byggeprojekterne af hhv. Nyt Hospital Herlev og Nyt Hospital Nordsjælland. I byggeriernes brugerprocesser har hun ligeledes stået for inddragelse af personalet ifm. formidlingen af potentialet ved anvendelse af ny teknologi til understøttelse af arbejdsgange.

I fritiden er familie og venner i fokus sammen med teater, musik, biograf og mange andre kultur- og naturoplevelser. Planlægning af rejser i ind- og udland er også en yndlingsbeskæftigelse.