Kontaktinformationer
+45 21 96 19 76

Kaspers speciale er organisering og styring af projekter og programmer samt organisatorisk omstilling. Kasper har som konsulent og chef i kommuner gennem de seneste 12 år arbejdet indgående med at udvikle og fastlægge strategier, organisere projekter og styre disse i porteføljer samt planlægge og støtte den organisatoriske transformation. Kasper har arbejdet med ledelsen og implementeringen af en lang række projekter. Særligt det digitale område er Kaspers styrke og hovedinteresse.

Kasper har stor erfaring med at arbejde på tværs i hele organisationen fra udførende medarbejdere til direktion. I sin rådgivning har Kasper altid et fokus på den praktiske anvendelighed – det skal virke og styrke organisationen netop der hvor den er - uanset om opgaven er forankret blandt en gruppe SOSU assistenter i hjemmeplejen, eller det handler om forankringen af forretningsstrategien hos direktionen. Kasper har desuden erfaring som underviser.

I sin fritid bruger Kasper tid på familien, løbeture og litteratur. Den næste miniferie med familien er desuden altid på tegnebrættet.