Kontaktinformationer
+45 22 50 00 36

Jespers speciale er forandringsledelse og organisatorisk implementering. Jesper har i mere end 15 år arbejdet med strategisk omstilling, organisationsudvikling og implementering af nye løsninger og måder at arbejde på i både private og offentlige organisationer. Ofte har digitalisering, automatisering og tillæring af nye kompetencer været i centrum.

Med stærke analytiske og styringsmæssige kompetencer som fundament har Jesper leveret stærke resultater i roller som hhv. ekstern rådgiver, projektleder og delprogramleder i en række større omstillingsprojekter – og i kontekster, der ofte har være præget af stærke politiske interesser og komplekse interessentlandskaber med målgrupperne, der i volumen ofte har være +1000.

Jesper er kendt for sin analytiske sans kombineret med evnen til at designe forandringsstrategien og drive omstillingsprocessen i tæt samspil med organisationernes ledere og medarbejdere til succesfulde resultater og forankret ejerskab. Ligeledes har Jesper bred erfaring med porteføljestyring, gennemførelse af styringsreviews samt undervisning i projekt- og forandringsledelse. 

I sin fritid bruger Jesper tid på kultur, idræt og kulinariske glæder. Venner og familieliv fylder resten af tiden.